Terapie de lungă durată pentru plante și grădină

Ofera-le orhideelor tale o terapie de lunga durata

Știm cât de important este pentru dvs. ca dragele dvs. orhidee să primească toată grija de care pot avea parte. Pariez că nu știți că specializarea noastră este în orhidee și în dezvoltarea mediilor de creștere pentru orhideele epifite. Echipa Dr.Soil a analizat sute de tipuri de materii organice pentru a obține cele mai bune formule pentru ca cele mai dragi plante ale tale să se dezvolte într-un mod sănătos, indiferent de locația ta în lume.

Dr.Soil oferă tratamente inovatoare în îngrijirea plantelor

Obiectivul nostru principal este acela de a face ca îngrijirea plantelor să fie accesibilă, ușor de înțeles și cât mai naturală cu putință. Folosim ingrediente 100% naturale, contribuind în mod activ la reducerea cantității de deșeuri industriale prin producerea unei cantități potrivite pentru o utilizare inteligentă. Încă de la prima lansare pe piață, Dr.Soil își dezvoltă comunitățile de clienți care aleg o dezvoltare fără chimicale pentru plantele lor și reduc în mod activ riscurile pentru mediu.

Scoarta de pin mediteranean de calitate superioara pentru o îngrijire
de lunga durata a gradinii

Am studiat cu atenție toate proprietățile scoarței de pin mediteranean și am înțeles cât de bine se potrivește în grădină, dacă o folosiți pentru combaterea buruienilor, pentru decorarea straturilor de flori sau pur și simplu pentru absorbția șocurilor pe terenul de joacă pentru copii. Granulațiile pe care le-am selectat pentru Dr.Soil Premium Dekorative Pine Bark provin din Galicia, Spania, din Pinus Pinaster, o varietate mediteraneană minunată, cu o culoare roșie naturală, un miros deosebit și caracteristici fizice deosebite.

Îngrijirea plantelor
începe din interior

În interiorul fiecărui ghiveci se află miliarde și miliarde de microorganisme care coexistă și colaborează, creând pentru plante mediul de creștere perfect pentru a se dezvolta și a se înmulți. Aceste colonii de microorganisme trebuie să fie susținute cu multă energie pentru a lupta împotriva eventualilor factori externi, cum ar fi temperatura, diferite niveluri de umiditate sau lumină, sau chiar boli. Una dintre declarațiile noastre se referă la ingredientele care compun mediul de creștere - menținând lista scurtă, dar de cea mai bună calitate.

Pic-cu-pic - tinem bolile departe

În unele țări din Europa de Est, se spune că "repetiția este mama învățăturii". Pe acest principiu, Dr.Soil a lansat fiolele de Elixir, care, odată introduse în sol, vor "picura" treptat nutrienți în mediul de creștere, lăsând rădăcinile să absoarbă fiecare dintre nutrienții puși la dispoziție. Cât de important este pentru tine să ai acces la o formulă măsurată pentru 15 zile, gata de (re)utilizare, care să mențină planta hrănită și protejată împotriva bolilor?

Aveti nevoie de mai multe informatii despre Dr.Soil sau despre portofoliul de produse?

Suntem bucurosi sa va ajutam. Trimiteti-ne cererea dumneavoastra la info@doctorsoil.com