Despre Dr.Soil

Solul este unul dintre cele mai complexe ecosisteme din natură: conține o multitudine de organisme diferite care interacționează și contribuie la toate procesele care fac posibilă viața. Un sol bogat și viu este vital pentru viață. Un sol sănătos duce la plante sănătoase, culturi sănătoase și comportamente umane sănătoase care pot schimba modul în care generațiile noastre viitoare vor vedea Natura și toate roadele Ei. Cel mai de preț cadou pe care îl putem face generațiilor viitoare este să învățăm să îngrijim corect plantele care ne înconjoară și să le asigurăm un ciclu de viață lung, fără lipsuri, în cel mai sănătos mod cu putință.

Credem cu tărie că plantelor trebuie să le furnizăm cele mai bune condiții pentru ca acestea să se poată dezvolta, de aceea, ne-am inspirat din mediul natural de creștere al celor mai populare plante de interior și exterior: orhidee, cactuși, plante carnivore sau aromatice, răsaduri pentru grădina urbană și nu numai. Am creat rețete naturale din cele mai calitative ingrediente disponibile în lumea grădinăritului și am conturat soluții în ambalaje cu cantități suficiente pentru câte o plantă, dorindu-ne să limităm astfel risipa de resurse și, mai mult decât atât, să învățăm consumatorul să folosească exact cantitatea de care are nevoie pentru planta sa. Dozarea corectă este cheia rezultatelor bune în îngrijirea plantelor!

Am dezvoltat produse cu proprietăți specifice atât pentru plantele de interior, cât și pentru cele de exterior, încercând să oferim soluții pentru cele mai des întâlnite probleme din regnul vegetal, fie că este vorba de rezistența la temperaturi extreme sau de atacul cu diferiți dăunători. Totul din ingrediente cât mai aproape de Natură!

Motto-ul Dr.Soil:
...the Natural Way of Caring!

Ce este Dr.Soil?

Dr.Soil este un brand inovator, deținătorul unui rețetar generos de produse naturale pentru grădinărit unice, create special atât pentru plante, cât și pentru grădinari! În gama Dr.Soil au fost încadrate produse care contribuie semnificativ la dezvoltarea unui sistem imunitar puternic, la revigorarea și regenerarea lor în cazuri de stres sau boli, dar și la stimularea fertilizării, înfloriturii și multiplicării acestora.

Dr. Soil îți dorește să inspire iubitorii de plante de pretutindeni să aleagă să grădinărească natural și să contribuie semnificativ la construirea unui viitor „verde”, orientat spre Natură. Produsele unice create sub marca Dr.Soil pot fi furnizate, la cererea clientului nostru, în diverse cantități. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne scrieți un e-mail la info@doctorsoil.com