Termeni de utilizare

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a utiliza https://doctorsoil.com, operat de Dr.Soil GmbH. Accesul dvs. și utilizarea Serviciului sunt condiționate de acceptarea și respectarea de către dvs. a acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul. Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord să vă supuneți acestor Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu puteți accesa Serviciul.

Încetare: Putem rezilia sau suspenda accesul la Serviciul nostru imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv, dar fără a se limita la, dacă încălcați Termenii. Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, dar fără a se limita la, prevederile privind proprietatea, exonerările de garanție, despăgubirile și limitările de răspundere.

Conținut: Platforma noastră pune la dispoziție anumite informații, texte, grafice, videoclipuri sau alte materiale, pe care sunteți responsabil să nu le manipulați sau să le dați un alt scop comercial fără acordul Dr.Soil GmbH. Dr.Soil GmbH este singura entitate care poate modifica conținutul scris sau vizual, fără o notificare prealabilă.

Legături către alte site-uri web: Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri web sau servicii ale unor terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de Dr.Soil GmbH. Dr.Soil GmbH nu are niciun control asupra și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale unor terțe părți. De asemenea, recunoașteți și sunteți de acord că Dr.Soil GmbH nu va fi responsabilă sau răspunzătoare, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.

Modificări: Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. În cazul în care o revizuire este materială, vom încerca să oferim un preaviz de cel puțin 30 zile înainte de intrarea în vigoare a noilor termeni. Ceea ce constituie o modificare materială va fi stabilit la discreția noastră exclusivă.

Contactați-ne: Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați la info@doctorsoil.com