Scoarta decorativa

Scoarța de pin mediteranean Dr.Soil decorează, protejează și hrănește plantele și solul într-un mod natural și ecologic. Am selectat fracții din scoarță de pin de cea mai bună calitate, extrasă exclusiv din Pinus Pinaster, situat în munții din Galicia (nord - vestul Spaniei). Pinul maritim oferă acestui produs caracteristici unice precum culoarea, prospețimea, compoziția, durabilitatea, textura, structura, dimensiunile și parfumul.

Proprietati
100% ecologic, 100% organic, 100% natural. Fara aditivi sau coloranti
Miros de padure si un puternic efect decorativ datorita culorii sale calde si rosiatice, omogenitatea dimensiunilor si calitatea confera o adaptare perfecta la orice mediu.
Impiedica cresterea celor mai multe buruieni sau, in cel mai rau caz, le reduce cu pana la 90%. Stimuleaza cresterea plantelor datorita eliminarii buruienilor.
Regleaza temperatura si umiditatea solului, protejand plantele impotriva ingheturilor, a secetei sau a schimbarilor bruste si severe ale conditiilor meteorologice.
Reduce pierderile de apa datorate evaporarii si imbunatateste drenajul. Protejeaza solul impotriva eroziunii, rezista la vant si la ploaie, reduce compactarea solului, previne stropirea, precum si acumularea de noroi.
Efectul de amortizare a caderilor în zonele de joaca pentru copii, reducand riscul de lovire.
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 7

Calcul numar de saci necesari pentru o acoperire optima:

Cele mai frecvente utilizari

  • Suprafață moale în locurile de joacă sau pe esplanade. Absoarbe impactul
  • Decorarea, delimitarea sau acoperirea unor zone selectate din grădini, alei, terase interioare, jardiniere sau ghivece de plante.
  • Straturi de flori din zone delimitate pentru plante ornamentale, alei și curți interioare.
  • Containere și ghivece pentru plante de interior și exterior.
  • Pentru orice loc în care nu doriți să faceți o întreținere continuă a grădinii și, de asemenea, doriți să evitați aspectul abandonat.

Instructiuni de aplicare:

Grădini. Se curăță terenul și se întinde un strat de al cărui grosime variază în funcție de produs. Recomandarea noastră este să puneți un strat cu o grosime egală cu dublul fracției celei mai mari a scoarței pe care o folosiți. Astfel, cu cât scoarța de pin este mai grosieră, cu atât stratul trebuie să fie mai grosier.

Locuri de joacă pentru copii. Pentru a asigura o bună protecție la impact se recomandă un strat de 25 - 30 cm și nu mai puțin de 10 cm de 25 - 40 mm sau 40 -60 mm.

Pentru ghivece. Întindeți un strat de 2-3 cm pe suprafața solului și udați bine.

Caracteristici fizice și chimice:

Humiditate 60 - 65%.

pH (H2O) 4,5 - 5,5 %.

Materie organică 94 -98%.

N 0,2%.